Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmede ellerini yıkamak

Rüyada çeşmede ellerini yıkamak

Rüyada çeşmede ellerini yıkamak derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, itibar kaybedeceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına rivayet eder.

Rüyada çeşmede ellerini yıkamak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde sabrınızın zorlanabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada çeşmeden el yıkamak eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada çeşmede elleri yıkamak iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmede ellerini yıkamak deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada çeşmede elini yıkamak o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmede el yüz yıkamak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, rahat yüzü göreceğine alamet eder.

Rüyada çeşmeden elini yıkamak kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine işarettir.

Rüyada çeşmeden ellerini yıkamak geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada çeşmede elini yüzünü yıkamak girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments