Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş bileklik görmek

Rüyada gümüş bileklik görmek

Rüyada gümüş bileklik görmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, şansızlığın kırılacağına, hayatın pahalılaşmasına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Rüyada gümüş bileklik gördüyseniz:

  • Detaylara odaklanmanız durumunda problemleri engelleme veya çalışmalarınızın sonuçlarını alma şansı bulabilirsiniz.

Rüyada gümüş bileklik görmek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada gümüş bileklik almak borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, şöhret elde edeceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada gümüş bileklik hediye almak yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine inanılır.

Rüyada gümüş bileklik çalmak kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına yorulur.

Rüyada altın ve gümüş bileklik görmek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş bileklik bulmak hasret gidereceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada parlak bileklik görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bileklik almak ileride çok zengin biri olacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments