Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pastalar görmek

Rüyada pastalar görmek

Rüyada pastalar görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada pastalar gördüyseniz:

  • İşinizde bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çeşitli pastalar yemek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel pastalar görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pastalar görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, dara düşeceğine alamet eder.

Rüyada çeşit çeşit pastalar görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine delalettir.

Rüyada renkli pastalar görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeşitli pastalar görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, çalışıyorsa terfi alacağına alamet eder.

Rüyada pastalar tatlılar görmek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada pastalar yemek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments