Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere çerçeve görmek

Rüyada pencere çerçeve görmek

Rüyada pencere çerçeve görmek dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, evliyseniz eşle iyi geçime, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına işarettir.

Rüyada pencere çerçeve gördüyseniz:

  • Ani hareketlerde bulunmadan veya ani tepkiler vermeden önce, olumsuz sonuçlarını gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada çerçevesiz pencere görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine rivayet eder.

Rüyada pencere çerçevesi görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada pencere çerçeve görmek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz çerçeve görmek geçim derdine gireceğine, üzüntülerin gideceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük takmak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine inanılır.

Rüyada fotoğraf çerçevesi görmek aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, iyi halinin kalmayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada duvarda çerçeve görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çerçeveli ayna görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, iyi huylar edineceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments