Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cepte yılan görmek

Rüyada cepte yılan görmek

Rüyada cepte yılan görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cepte yılan gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler işleri kolaylaştırmasa da, siz yolunuzdan şaşmayın.

Rüyada cepte yılan görmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cebimde yılan görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına yorulur.

Rüyada ceplerine para doldurmak yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, zor durumda kalacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada cebimde çok para görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada cep telefonunun yandığını görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep tel almak sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine işarettir.

Rüyada cep telefonu değiştirmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu unutmak acı tecrübeler edineceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, alkış alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments