Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebimde çok para görmek

Rüyada cebimde çok para görmek

Rüyada cebimde çok para görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, büyük bir üne sahip olunacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına yorulur.

Rüyada cebimde çok para gördüyseniz:

  • Duygusal denge kurmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada cepten para almak onların kıymetini bileceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına işarettir.

Rüyada cepleri para dolu görmek doğru iş ortaklığı yapacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada cebimde çok para görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep dolusu para görmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada cebimde kağıt para görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, tecrübe sahibi olacağına, makbul olan şeylere işarettir.

Rüyada cepte kağıt para görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada cebimde para görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cepte bozuk para çıkarmak yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments