Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslanla savaşmak

Rüyada aslanla savaşmak

Rüyada aslanla savaşmak kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, kazancının günden güne düşeceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına delalet etmektedir.

Rüyada aslanla savaşmak gördüyseniz:

  • Bazen akışta kalmak en iyisidir.

Rüyada aslanla savaşmak bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, mutlu olacağına, içine kapanacağına tabir olunur.

Rüyada zombilerle savaşmak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada canavarla savaşmak işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Rüyada hristiyanla savaşmak çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, kısmetlerinin kapanacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine işaret eder.

Rüyada kafirlerle savaşmak rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine inanılır.

Rüyada kediyle savaşmak hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada din uğruna savaşmak stresin ve üzüntülerin biteceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına delalet eder.

Rüyada müslümanlık için savaşmak aile içinde husumet gelişeceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments