Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cephe görmek

Rüyada cephe görmek

Rüyada cephe görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine inanılır.

Rüyada cephe gördüyseniz:

  • Baız masraflar yapmanız gerekebilir.

Rüyada cephe görmek daha rahat bir hayatı olacağına, işlerinin bozulacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada cephede savaşmak elinin bollaşacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada cephede olmak uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments