Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cephede olmak

Rüyada cephede olmak

Rüyada cephede olmak gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, mal ve para kazanılacağına, endişelerinden kurtulacağına, maddi durumunun düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cephede olmak gördüyseniz:

  • Belli plan veya projelerinizi gerçekleştirmek için bazı işaretler bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada cephede savaşmak bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada cephede olmak ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına rivayet eder.

Rüyada cephe görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, yaşadığı zorlukların son bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments