Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonla aranmak

Rüyada telefonla aranmak

Rüyada telefonla aranmak kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada telefonla aranmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilir veya mevcut ilgi alanlarınıza vakit ayırmak isteyebilirsiniz.

Rüyada telefonda arandığını görmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada telefondan aranmak devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, güç alacağına inanılır.

Rüyada cep telefonundan aranmak zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefonla arandığını görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonda aranmak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, işsiz ise işe gireceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonla aranmak işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada cep telefonuyla aranmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada telefon aranmak çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments