Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonda arandığını görmek

Rüyada telefonda arandığını görmek

Rüyada telefonda arandığını görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, yaşam refahının düşeceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, kazancın katbekat artacağına, üzüntülerinin biteceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonda arandığını gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan, abartılardan veya hafife almaktan önemle kaçınmalısınız.

Rüyada telefonda aranmak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada telefonda arandığını görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, eskisinden de iyi olacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonundan aranmak üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, neredeyse kahrolacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonuyla aranmak zor durumlara düşüleceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonla arandığını görmek yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine alamet eder.

Rüyada telefonla aranmak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına alamet eder.

Rüyada telefon aranmak kazançlı çalışmalar yapılacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, onun istediği yoldan gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefondan aranmak hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments