Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefondan aranmak

Rüyada telefondan aranmak

Rüyada telefondan aranmak uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine işarettir.

Rüyada telefondan aranmak gördüyseniz:

  • Acil hareket arzusu sıkıntı yaratabilir.

Rüyada cep telefonundan aranmak başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada telefonla aranmak mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine alamet eder.

Rüyada telefonla arandığını görmek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, dünya malına doymak bilmeyeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonda aranmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada telefon aranmak rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonda arandığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonuyla aranmak maddi ve manevi zararların sona ereceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefondan aranmak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments