Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonda aranmak

Rüyada telefonda aranmak

Rüyada telefonda aranmak işlerinden feragat edeceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonda aranmak gördüyseniz:

  • Kendi yolunuzu kendiniz belirlemelisiniz.

Rüyada cep telefonundan aranmak savurgan bir hayat yaşayacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada telefon aranmak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonla arandığını görmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonda arandığını görmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada telefonda aranmak ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, günü birlik tatillere çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefondan aranmak ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına delalettir.

Rüyada telefonla aranmak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonuyla aranmak evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, ihanet göreceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments