Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon tamir etmek

Rüyada telefon tamir etmek

Rüyada telefon tamir etmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine rivayet eder.

Rüyada telefon tamir etmek gördüyseniz:

  • Gözünüzün kulağınızın açık olmasında fayda var.

Rüyada telefon tamir etmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına yorulur.

Rüyada cep telefonu tamir ettirmek onu yalnız bırakmayacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefon tamir ettirmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına inanılır.

Rüyada ev tamiri yapmak işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, işlerini büyüteceğine alamet eder.

Rüyada mezar tamir etmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada kamyon tamir etmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada oto tamircisi görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, maddi yükünün artacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin çatısını tamir etmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments