Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada numara görmek

Rüyada numara görmek

Rüyada numara görmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, başarıların artacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine yorulur.

Rüyada numara gördüyseniz:

  • Çok fazla bir şey vaat etmeyen iş, anlaşma, iş birliği veya eğilimlerden kurtulmak isteyebilir ya da kurtulmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kapı numarası görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine tabir olunur.

Rüyada telefon numarası istemek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tel numarası görmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, planlarının işe yarayacağına delalet eder.

Rüyada kapı numaraları görmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine alamet eder.

Rüyada cep telefon numarası görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada telefon numarasını vermek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin telefon numarasını görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı numarası görmek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments