Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada numara istemek

Rüyada numara istemek

Rüyada numara istemek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına işarettir.

Rüyada numara istemek gördüyseniz:

  • Stresli bir konuya işaret eden tartışmalar sonunda tatlıya bağlanabilir.

Rüyada numara istemek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına delalettir.

Rüyada telefon numarası istemek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonda numara görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada birine numaranı vermek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına inanılır.

Rüyada numara söylemek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, borçlarının azalacağına inanılır.

Rüyada birinin numarasını almak talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tel numarası görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, istihdam edeceğine, kendisini iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada on numara görmek itibar göreceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments