Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenin yemek

Rüyada cenin yemek

Rüyada cenin yemek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına rivayet eder.

Rüyada cenin yemek gördüyseniz:

  • Üzerine eğilinmesi veya onarılması gereken konular ya da tamamlanması gereken işler varsa, hangi tutumu takınırsanız takının odaklanmanız, istediğiniz sonucu elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada cenin yemek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada yeni doğmuş cenin görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine yorulur.

Rüyada cenin düşürmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cenin doğurmak işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada cenin gömmek bir gönül ilişkisine başlanacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada cenin kusmak karamsar ve umutsuz olacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına tabir olunur.

Rüyada karnında cenin görmek amaçlarınızın gerçekleşeceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada elinde cenin görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments