Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde cenin görmek

Rüyada elinde cenin görmek

Rüyada elinde cenin görmek kişinin kafasının rahat edeceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine alamet eder.

Rüyada elinde cenin gördüyseniz:

  • Karar alınması gereken konuları ertelemek gerekiyor.

Rüyada elinde cenin görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına alamet eder.

Rüyada köpek cenini görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına işaret eder.

Rüyada yeni doğmuş cenin görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada cenin yediğini görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine işaret eder.

Rüyada cenin öldürmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada cenin doğurduğunu görmek küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hayvan cenini görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada cenin gömmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, onlara doyasıya sarılacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments