Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenin düşürmek

Rüyada cenin düşürmek

Rüyada cenin düşürmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada cenin düşürmek gördüyseniz:

  • Yine de, siz, sözlerinde durmalarını sağlamak için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada cenin düşürmek işlerin yolundan çıkacağına, insanları kandıracağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek cenini görmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş cenin görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hayvan cenini görmek bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada doğmuş cenin görmek ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenin doğurduğunu görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına yorulur.

Rüyada cenin öldürmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ikiz cenin görmek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments