Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında cenin görmek

Rüyada karnında cenin görmek

Rüyada karnında cenin görmek ihanete uğrayacağına, artık kötü günler yaşamayacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada karnında cenin gördüyseniz:

  • Maddi bir sıkıntı yaşamanız olasıdır.

Rüyada karnında cenin görmek düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, gün yüzü görmeyeceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne karnında cenin görmek işlerinin yoluna gireceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinin gelişme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada cenin öldüğünü görmek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, hane içine ay doğacağına alamet etmektedir.

Rüyada cenin yediğini görmek güç ve kudret kazanacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yumurta içinde cenin görmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, tövbe etmeden vefata işarettir.

Rüyada ikiz cenin görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına işarettir.

Rüyada ceninle konuşmak çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada rahimde cenin görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments