Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenin doğurmak

Rüyada cenin doğurmak

Rüyada cenin doğurmak endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Rüyada cenin doğurmak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Rüyada cenin doğurmak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada cenin doğurduğunu görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine rivayet eder.

Rüyada köpek cenini görmek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına alamet eder.

Rüyada cenin görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hatalarından erken döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada cenin kusmak hayırlı gelişmeler yaşayacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yumurta içinde cenin görmek esenliğe kavuşacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine inanılır.

Rüyada rahimde cenin görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek cenin görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, beklenilen takdiri alacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments