Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenin gömmek

Rüyada cenin gömmek

Rüyada cenin gömmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, dualarının karşılığını göreceğine, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, şansın döneceğine yorulur.

Rüyada cenin gömmek gördüyseniz:

  • Stres veya tartışma yaratabilecek durumlardan uzak kalmalısınız.

Rüyada cenin gömmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, beğenilen işlere imza atacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada doğmuş cenin görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına inanılır.

Rüyada karnında cenin görmek sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada cenin öldüğünü görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek cenini görmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, işlerinin istediği gibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada canlı cenin görmek hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ceninle konuşmak kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına delalettir.

Rüyada birden fazla cenin görmek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, kötü haberler alınacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments