Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenin doğurduğunu görmek

Rüyada cenin doğurduğunu görmek

Rüyada cenin doğurduğunu görmek iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, şifa bulacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, evlatlarının hayrını göreceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada cenin doğurduğunu gördüyseniz:

  • Zorlama ya da baskı uygulanması gereken bir yer varsa, çekinmeden o noktadan giriş yapabilirsiniz.

Rüyada cenin doğurduğunu görmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenin doğurmak sıkıntıların biteceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine delalettir.

Rüyada cenin gömmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada doğmuş cenin görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, yokluğun biteceğine işaret eder.

Rüyada ceninle konuşmak kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada elinde cenin görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, parasız kalmaya rivayet eder.

Rüyada yumurta içinde cenin görmek mallarının da hayırlı olacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine delalettir.

Rüyada cenin yemek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntılarını atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments