Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğmuş cenin görmek

Rüyada doğmuş cenin görmek

Rüyada doğmuş cenin görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, güzel günlere kavuşacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Rüyada doğmuş cenin gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zordan çok, imkansız görünen görev ya da sorumluluklardan kurtulmanız daha doğru olabilir.

Rüyada yeni doğmuş cenin görmek daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına işarettir.

Rüyada doğmuş cenin görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine işaret eder.

Rüyada yumurta içinde cenin görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, aksiliklerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada hayvan cenini görmek fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ikiz cenin görmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, donatacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına işaret eder.

Rüyada rahimde cenin görmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine yorulmaktadır.

Rüyada elinde cenin görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kişinin afiyette olacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenin düşürmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments