Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tasla su dökmek

Rüyada tasla su dökmek

Rüyada tasla su dökmek itibar göreceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, yükseleceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine rivayet eder.

Rüyada tasla su dökmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyler açıkça ortadayken görmenizde fayda ya da gerekli dersleri almanızda fayda var.

Rüyada tasla su dökmek rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, kazancını çoğaltacağına, başarısızlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada bir tas su içmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına tabir olunur.

Rüyada tasta su görmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine inanılır.

Rüyada su dolu tas görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, onlardan büyük hayır göreceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada bir tas su görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına yorulur.

Rüyada bakır tastan su içmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına yorulur.

Rüyada tasta su içmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada tas su görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments