Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenaze beklemek

Rüyada cenaze beklemek

Rüyada cenaze beklemek işlerin eski haline döneceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına tabir olunur.

Rüyada cenaze beklemek gördüyseniz:

  • Neler hissettiğinizi, niyetinizi veya neler sunabileceğinizi açıkça ortaya koymalısınız.

Rüyada cenaze beklemek yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada iftarı beklemek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada otogarda beklemek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü beklemek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada durakta beklemek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına delalettir.

Rüyada doktor sırası beklemek maddi açıdan ferahlamaya, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyi beklemek aşık olacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada damadı beklemek rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments