Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iftarı beklemek

Rüyada iftarı beklemek

Rüyada iftarı beklemek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına işaret eder.

Rüyada iftarı beklemek gördüyseniz:

  • Bazı hobileriniz yeni şeyler deneme arzunuzu arttırabilir.

Rüyada iftarı beklemek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine rivayet eder.

Rüyada iftar yemeği vermek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine alamet eder.

Rüyada iftar yemeğine gitmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Rüyada iftar sofrası kurmak başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada iftar yemeği verdiğini görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine inanılır.

Rüyada birini iftara çağırmak karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada iftar yemeği yediğini görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına yorulur.

Rüyada camide iftar açmak üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments