Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nadas tarla görmek

Rüyada nadas tarla görmek

Rüyada nadas tarla görmek iş ve mekan değiştireceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işarettir.

Rüyada nadas tarla gördüyseniz:

  • Aile içindeki birtakım sorunları çözemiyor oluşunuz, çok eskilere kadar uzanan sorgulamaları getirebilir.

Rüyada nadas tarla görmek gönlünce bir yaşam süreceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, önünün kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada nadas yapmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına inanılır.

Rüyada nadas görmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada nadas etmek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine inanılır.

Rüyada domates tarlası sulamak onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mısır tarlası görmek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın tarlası görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada tarlada dolaşmak ondan faydalanacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına, sorunların ardı ardına geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments