Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekirgenin zıpladığını görmek

Rüyada çekirgenin zıpladığını görmek

Rüyada çekirgenin zıpladığını görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, güzel huylarını terk edeceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çekirgenin zıpladığını gördüyseniz:

  • Belli konularda harekete geçmekten, belli gruplara katılmaktan ya da kendinizi açıkça ifade etmekten çekinmemelisiniz.

Rüyada çekirgenin zıpladığını görmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada tavşan gibi zıplamak yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, başarılarının devam edeceğine işaret eder.

Rüyada çok yükseğe zıplamak alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavana zıplamak neşesinin yerine geleceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına delalet eder.

Rüyada yerinde zıplamak zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, hobilerine eğileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok yüksek zıplamak işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada denizin üstünde zıplamak sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada hoplamak zıplamak sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, belalara denk gelmeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments