Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haşhaş görmek

Rüyada haşhaş görmek

Rüyada haşhaş görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına işarettir.

Rüyada haşhaş gördüyseniz:

  • En ufak detayı kaçırmamanızda fayda var.

Rüyada haşhaşlı çörek görmek çok başarılı olup, kazancının artacağına, onu uyaracağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine delalettir.

Rüyada haşhaş ekmek tutumlu bir yaşam süreceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine yorulur.

Rüyada haşhaşlı ekmek belalara denk gelmeyeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada haşhaş görmek kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, ismini herkese duyuracağına işarettir.

Rüyada yeşil haşhaş görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah haşhaş görmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada haşhaşlı ekmek yemek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına rivayet eder.

Rüyada haşhaşlı börek görmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments