Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürtülmüş haşhaş görmek

Rüyada sürtülmüş haşhaş görmek

Rüyada sürtülmüş haşhaş görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sonra kendi işini kuracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürtülmüş haşhaş gördüyseniz:

  • İşinizi eğlenceli hale getirmenin yolunu bulabilirsiniz.

Rüyada haşhaşlı ekmek görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, dinde olgunlaşacağına delalet eder.

Rüyada ezilmiş haşhaş görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, ailesinden hayır göreceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada haşhaş ezmesi görmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada sürtülmüş haşhaş görmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işarettir.

Rüyada haşhaş yemek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil haşhaş görmek ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, helal ekmek yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada haşhaşlı çörek yemek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada haşhaşlı ekmek onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, ayrılanların kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments