Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haşhaş tohumu görmek

Rüyada haşhaş tohumu görmek

Rüyada haşhaş tohumu görmek başarılarının azalacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine inanılır.

Rüyada haşhaş tohumu gördüyseniz:

  • Çevrenizde yapacağınız olumlu değişiklikler veya tadilat, onarım v.b işler önem verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Rüyada haşhaş tohumu görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine işaret eder.

Rüyada haşhaşlı ekmek görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, insanların takdirini kazanacağına tabir olunur.

Rüyada haşhaşlı börek yemek manevi olarak huzur içinde olacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çekilmiş haşhaş görmek bunalacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada haşhaşlı çörek yemek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, işlerinin düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru haşhaş görmek dertlerin günden güne artacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada haşhaşlı ekmek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada haşhaşlı hamur görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments