Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun ceket giydiğini görmek

Rüyada uzun ceket giydiğini görmek

Rüyada uzun ceket giydiğini görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, başarı ve zafer kazanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine yorulur.

Rüyada uzun ceket giydiğini gördüyseniz:

  • Sizi veya sevdiğiniz kişileri mutlu edecek şeyler aramak size çok şey kazandırabilir.

Rüyada uzun ceket giymek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada uzun ceket giydiğini görmek ticarette zarar edeceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine delalettir.

Rüyada siyah uzun ceket görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun ceket görmek rahmete vesile olacak gelişmelere, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine inanılır.

Rüyada yeşil renk ceket giymek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına delalettir.

Rüyada renkli ceket giymek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, sorunların sürekli artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bol ceket giymek iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada güzel ceket giymek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments