Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süslü ceket giymek

Rüyada süslü ceket giymek

Rüyada süslü ceket giymek bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine delalet eder.

Rüyada süslü ceket giymek gördüyseniz:

  • Sosya ortamlarda özgüveniniz artabilir.

Rüyada süslü ceket giymek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işaret eder.

Rüyada süslü terlik giymek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada süslü elbise giymek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına inanılır.

Rüyada süslü giymek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada uzun ceket giydiğini görmek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına işaret eder.

Rüyada siyah deri ceket giymek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, bahtının güzelleşeceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına işaret eder.

Rüyada kirli ceket giymek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine delalettir.

Rüyada yeşil renkli ceket giymek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments