Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin ceketini giymek

Rüyada ölmüş birinin ceketini giymek

Rüyada ölmüş birinin ceketini giymek zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, moralin bozulacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, zaferler kazanacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birinin ceketini giymek gördüyseniz:

  • Sağduyulu olmaya çalışmakta fayda var.

Rüyada renkli ceket giymek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar ceket giymek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, hayatının alt üst olacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına tabir olunur.

Rüyada birinin ceket giydiğini görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına inanılır.

Rüyada uzun ceket giymek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına işaret eder.

Rüyada yeni deri ceket giymek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına alamet eder.

Rüyada bol ceket giymek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renk ceket giymek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada kareli ceket giymek sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, onları gücendireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments