Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ceket etek görmek

Rüyada ceket etek görmek

Rüyada ceket etek görmek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ceket etek gördüyseniz:

  • Bir taraftan sizden beklenenleri yerine getirirken bir taraftan da ilerlemeyi hedeflemelisiniz.

Rüyada siyah etek ceket giymek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada kırmızı etek ceket giymek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz etek ceket giymek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz etek ceket görmek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına alamet eder.

Rüyada ceket etek görmek yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ters ceket giymek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, zorlukların baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil ceket aldığını görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, iş projelerinin gerçek olacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ceket satın almak iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments