Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cehennemlik olduğunu öğrenmek

Rüyada cehennemlik olduğunu öğrenmek

Rüyada cehennemlik olduğunu öğrenmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada cehennemlik olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Geçmiş çalışmalarınızın karşılığını almaya başlıyorsunuz.

Rüyada cehennemlik olduğunu öğrenmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada cehenneme gideceğini öğrenmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine delalet eder.

Rüyada cehenneme girmemek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cehennem meleği görmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada cehennem ateşinde yandığını görmek mutluluğun aileye geri döneceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cennet ve cehennem arasında kalmak maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, işlerinin günden güne açılacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada cennet cehennem arasında kalmak hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına işaret eder.

Rüyada ölüp cehenneme gittiğini görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments