Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cehennem ateşinde yandığını görmek

Rüyada cehennem ateşinde yandığını görmek

Rüyada cehennem ateşinde yandığını görmek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, imkânlarının azalacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına delalettir.

Rüyada cehennem ateşinde yandığını gördüyseniz:

  • Uzun süredir beklediğiniz bir haber sevindirici bir neticeyle size ulaşınca memnun olacaksınız.

Rüyada cehennem ateşinde yandığını görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine rivayet eder.

Rüyada cehennem ateşini görmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına alamet eder.

Rüyada cehennem ateşinde yanmak kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına delalettir.

Rüyada ateşin yandığını görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin cehennemde yandığını görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamet ateşini görmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateşin üstünde kazan görmek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, işlerinde yenilikler yapacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada birini ateşin içinde görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments