Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cehenneme girmek

Rüyada cehenneme girmek

Rüyada cehenneme girmek rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, herkesin şaşırtılacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, bedeninin şifa bulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına yorulur.

Rüyada cehenneme girmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Rüyada cehennemden çıkıp cennete girmek çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cehenneme girmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, masumluğunu ispat edeceğine yorulur.

Rüyada ölmek ve cehenneme girmek yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine alamet eder.

Rüyada ölüp cehenneme girmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cehennemlik olmak stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, verimliliğinin de artacağına inanılır.

Rüyada kendini cehennemde görmek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cehennemden kaçmak kendisini ona adayacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada cehennemde yanan insanları görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments