Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cehenneme bakmak

Rüyada cehenneme bakmak

Rüyada cehenneme bakmak büyük oranda kazanç elde edeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada cehenneme bakmak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler sizi yeni yıla hazırlayabilir.

Rüyada cehenneme bakmak elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, sinirlerinin yıpranacağına, malının artmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cehennem ateşini görmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine işaret eder.

Rüyada cennet cehennem kapısı görmek mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına alamet etmektedir.

Rüyada cehennem görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, rahatsızlık vereceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine yorulur.

Rüyada cehenneme girmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada cehennemden kaçmak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada birini cehennemde görmek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada ölmek ve cehenneme girmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, çok güzel günler geçireceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments