Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cehennem ateşini görmek

Rüyada cehennem ateşini görmek

Rüyada cehennem ateşini görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, işlerinde aksama olacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına işaret eder.

Rüyada cehennem ateşini gördüyseniz:

  • Yakında, sizin için en önemli şeyi belirledikten sonra daha rahat ilerleyebileceksiniz.

Rüyada cehennem ateşinde yandığını görmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada cehennem ateşinde yanmak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cehennem ateşini görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, ruhen güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ateşin yakmadığını görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, kafa dağıtacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ateşin içine düşmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına inanılır.

Rüyada birini ateşin içinde görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına yorulur.

Rüyada ateşin üzerine su dökmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine işaret eder.

Rüyada ateşin üstünde oturmak çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments