Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini cehennemde görmek

Rüyada birini cehennemde görmek

Rüyada birini cehennemde görmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada birini cehennemde gördüyseniz:

  • Yaratıcı aktivitelerinize daha fazla zaman ayırmalısınız.

Rüyada cehennem ateşi görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cehenneme düşmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına delalettir.

Rüyada başkasını cehennemde görmek eşinden yana huzurlu olacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cehennem ateş görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cennetle cehennem arasında kalmak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına delalet eder.

Rüyada cehenneme bakmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Rüyada birinin cehenneme gittiğini görmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına tabir olunur.

Rüyada cehennemden birini kurtarmak işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments