Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cehennem görmek

Rüyada cehennem görmek

Rüyada cehennem görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına alamet eder.

Rüyada cehennem gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızla ilgili bir ya da birkaç mutluluk yaşayabilirsiniz.

Rüyada cehennemden korkmak hayırlı günlerin geleceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cehenneme gideceğini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada cehenneme atılmak hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada cehennem ateşini görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada cehennemlik olmak iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına inanılır.

Rüyada cehennem meleği görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüp cehenneme gittiğini görmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına işaret eder.

Rüyada cehennem ateşinde yanmak rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments