Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cehenneme gideceğini görmek

Rüyada cehenneme gideceğini görmek

Rüyada cehenneme gideceğini görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine inanılır.

Rüyada cehenneme gideceğini gördüyseniz:

  • Dinleyip anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada cehenneme gitmek hayata karşı isteksizleşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına yorulur.

Rüyada ölüp cehenneme gitmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine rivayet eder.

Rüyada cehenneme giden insanlar görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cehenneme gideceğini öğrenmek malının ve kazancının tam olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada cehenneme gideceğini duymak lüksüne de lüks katacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına delalet eder.

Rüyada cehenneme gideceğini görmek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine delalettir.

Rüyada cehennem meleği görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine alamet eder.

Rüyada cehennemden çıkmak yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments