Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını cehennemde görmek

Rüyada arkadaşını cehennemde görmek

Rüyada arkadaşını cehennemde görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, dertlerinin sona ereceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını cehennemde gördüyseniz:

  • Gerçekleri öğrenmenizi sağlayacak sorular sorarak buna göre hareket etmenizde fayda var.

Rüyada arkadaşını cehennemde görmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada cehenneme bakmak elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada cehennem azabı çekmek her zaman çok mutlu olacağına, güzel günlerin geleceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cehennem zebanisi görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cehenneme atılmak para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, işlerin bir anda azalacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına inanılır.

Rüyada cennet ve cehennem kapısı görmek yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada cehennem ve cennet görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine delalet eder.

Rüyada birinin cehennemde yandığını görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments