Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cehenneme düşmek

Rüyada cehenneme düşmek

Rüyada cehenneme düşmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, maddi kayıpların sona ereceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cehenneme düşmek gördüyseniz:

  • Partnerlerinizle maddi sorumluluklar veya maddi başlıklı konularda daha dürüst olunması gerektiğine dair sohbetleriniz artabilir.

Rüyada cehenneme düşmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına işarettir.

Rüyada cehennemden ses duymak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada birinin cehennemde yandığını görmek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine inanılır.

Rüyada cehennemden korkmak işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin cehenneme gittiğini görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada cehenneme gideceğini öğrenmek söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada cehenneme gittiğini görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cehennem ateş görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments