Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cehennem kapısını görmek

Rüyada cehennem kapısını görmek

Rüyada cehennem kapısını görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, işlerini yoluna sokacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına inanılır.

Rüyada cehennem kapısını gördüyseniz:

  • Yarım bıraktığınız işleri veya hedefleri hatırlayabilirsiniz.

Rüyada cehennem kapısını görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada cennet ve cehennem kapısı görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, hayırlı adımlar atılacağına, hayırlı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada cennet cehennem kapısını görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına rivayet eder.

Rüyada cennet cehennem kapısı görmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, çok mutlu olunacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine delalettir.

Rüyada cehenneme atıldığını görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada cennet ve cehennem arasında kalmak kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına işaret eder.

Rüyada cehenneme girmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, verdiği emeklerin heba olacağına alamet eder.

Rüyada cehennemden çıktığını görmek hayaline kavuşacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments