Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil melek görmek

Rüyada yeşil melek görmek

Rüyada yeşil melek görmek stresini atacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil melek gördüyseniz:

  • Sizi maddi konularda ortak maceralara yönlendirmeye çalışan kişiler aklınızı karıştırabilir.

Rüyada yeşil melek görmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada melek şeytan görmek iç dünyasının zenginleşeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada melek ismini duymak konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük melek görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, anlaşmalardan cayılacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine delalettir.

Rüyada melek öldürmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine inanılır.

Rüyada meleklerin namaz kıldığını görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeytan melek görmek mutluluk dolu haberler alacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına delalettir.

Rüyada melek şekli görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments