Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüm meleği görmek

Rüyada ölüm meleği görmek

Rüyada ölüm meleği görmek işlerin düşeceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada ölüm meleği gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkileri geliştirmekte son derece başarılısınız.

Rüyada ölüm meleği görmek maddi açıdan rahata erileceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine işarettir.

Rüyada ölüm melekleri görmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada ölüm meleklerini görmek çok büyük zararlar edileceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine yorulur.

Rüyada ölüm meleğini görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, durumunuzun iyileşeceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada melek görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada küçük melekler görmek kazancın günden güne düşeceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına yorulur.

Rüyada meleği öpmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine işaret eder.

Rüyada melek ışığı görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments