Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazından vurulmak

Rüyada boğazından vurulmak

Rüyada boğazından vurulmak rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine rivayet eder.

Rüyada boğazından vurulmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi sunma biçiminiz karşılaşacağınız kişiler üzerinde olumlu etki yaratmanıza yardım edebilir.

Rüyada boğazından vurulmak diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğazdan iğne vurulmak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğazdan vurulmak arabasını ve toprağının olacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunun boğazını kesmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğaz kesmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına yorulur.

Rüyada bıçakla boğaz kesmek borçların hafifleyeceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğazının sıkıldığını görmek itibar kazanacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına delalet eder.

Rüyada boğazında yemek kalmak gördüğü saygının ve sevginin artacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments